Nye lokaler

et bidrag i hverdagen - likeverd for alle

Nye lokaler

30. juli 2018 Ukategorisert 0

Minner om at vi nå har avsluttet på strømmen, og åpner 1 august på Nr 14 som vi kaller stedet, det har adr. Hvamstubben 14 og ligger rett bak Olavsgaard hotell , og ned til høyre…så holder vi til i under etg. på venstre side.
Det vil også bli levering for dere her mand til torsd. 1200 til 1800 som også er faste åpningstider, og det er IKKE lov å sette igjen utenfor.
Vi har kortterminla og kontant, vi ønsker ikke bruk av vipps .

Denne brukt butikken som finansiere store deler av driften trenger også flere folk ❤ det kan være arbeidstrening fra nav, aktivitet under aap, samfunn straff, for pensjonister, og andre som trenger å ha litt å gjøre ? bare ta kontakt for en prat. en handy man eller dame hadde også vært greit noen timer i uken…vil du eller kjenner du noen del dette og eller ta kontakt 🙂