Hvamstubben 14

et bidrag i hverdagen - likeverd for alle

Hvamstubben 14

19. juni 2018 Ukategorisert 0

Fra 1 august vil butikken vår på strømmen flytte til Kjeller også. Lokalene har adr Hvamstubben 14 og ligger rett bak Olavsgaard Hotel . Her får vi utsalg, mulighet til å lage mat, mulighet til å tilby bursdags feiringer, lager og samtale rom, vi får også alt i en etg. Og lyse varme lokaler. Vemodig å flytte fra strømmen da vi trivdes godt der også ❤️ men behovet vårt pekte i en annen retning , selv om lokalene her er dyrere må vi ta en sjans også . Håper dere alke kommer innom for å se og handle ? vi vil ha åpent onsd. Torsd denne uken og mand, tirsd neste uke . Strømmen har siste dag mand neste uke den 25.06. Lokalene vår på Oslo kristne senter , kjeller fortsetter som før, men stenger 1700 hele juli , kun 1900 på torsdager. Velkommen