Fullt trøkk om dagen

et bidrag i hverdagen - likeverd for alle

Fullt trøkk om dagen

31. mai 2018 Ukategorisert 0

Vi hjelper til i bøtter og spann om dagen, med klær, leirskoleutstyr, sykler, redningsvester, og mye mer..mange som trenger nye klær av ulike grunner, og vi deler ut, også serviser, bestikk m.m. går unna 🙂
Glad vi har våre butikker som dekke behov i mange kommuner, ved flytting,brann, samlivsbrudd, andre situasjoner som dukker opp..her kan folk komme å få dekket sine behov umiddelbart, og eller midlertidige behov.
18 matutdelinger til familier denne uka, og behovene øker..
så vidt jeg får til å skrive her og eller dokumentere dette.

mat lagret vårt er nesten tomt, kun havregrøt, cornflakes og bleier igjen…så putt gjerne oppi kurven på Kiwi Holtvestvollen, Fjerdingby, Slynga, Blystadlia, Solheim, Rånåsfoss, Lørenfallet, Fjellbo, Sørumsand, Rema 1000 på Holtvestvollen, X ekstra på Brånåsen .

Støtt oss også gjerne via vips 40875029 eller tomt matskap.

Ellers trenger vi en komfyr, kjøleskap, og vaskemaskin, og sykler
Takk folkens for deres støtte <3 <3 <3